ACADEMIC COLLABORATION MEETING - FEB UNAIR & UNIVERSITY MALAYA

• By Humas FEB
  • In FEB News
  • Posted 27 Juli 2021

(FEB NEWS) Monday, July 26, 2021, Vice Dean For Research, Innovation And Community Development, Faculty of Economics and Business Universitas Airlangga (FEB UNAIR) - Dr. Ahmad Rizki Sridadi, has initiated an “Academic Collaboration Meeting” between FEB UNAIR, especially the Department of Sharia Economics FEB UNAIR and Islamic Studies - Universiti Malaya, to continue cooperation and strengthen educational cooperation more broadly.

(from left to right: Dean of FEB UNAIR – Prof. Dian Agustia, SE., MSi., Ak.,CMA ., CA., Vice Dean For Research, Innovation And Community Development of FEB UNAIR - Dr. Ahmad Rizki Sridadi, Vice Dean For Cademic, Student And Alumni Affairs - Dr. Wisnu Wibowo, SE., MSi, Deputy Director (Research & Development), APIUM - Associate Professor Dr Siti Zubaidah Ismail, Head, Department of Shariah and Economics - Associate Professor Dr Asmak Ab Rahman, Deputy Director (Undergraduate) - Associate Professor Dr. Faisal bin Ahmad Shah, Faculty Ambassador of FEB UNAIR - Luthfi Nur Rosyidi, SE.,MM., Head of the Department of Islamic Economics : Dr. Sri Herianingrum, SE, M.Sc., Secretary of the Department of Sharia Economics : Sulistya Rusgianto, SE, MIF., Coordinator of S1 Islamic Economics Study Program : Bayu Arie Fianto, SE, MBA., Ph.D., in the “Academic Collaboration Meeting” between FEB UNAIR, especially the Department of Sharia Economics FEB UNAIR and Islamic Studies - Universiti Malaya – Virtual, on 26 July 2021)

Both parties, the delegation from FEB UNAIR led by the Dean of FEB UNAIR – Prof. Dian Agustia, SE., MSi., Ak.,CMA ., CA., and the delegation from Islamic Studies - Universiti Malaya, led by Deputy Director (Research & Development), APIUM - Associate Professor Dr. Siti Zubaidah Ismail, agreed to continue cooperation and increase various educational collaborations that are mutually beneficial for both parties, which will begin in September 2021.

Prof. Dian Agustia, SE., MSi., Ak., CMA., CA., asked the team from FEB UNAIR to immediately identify, schedule and follow up on several collaborations, such as: Student Mobility Programs, Staff Mobility Programs, Adjunct Professor, External Examiner for a Ph.D. Dissertation, Co-Supervisors, Join Student presentations, International Conference, etc, so that in September 2021 it can be realized/implemented immediately.

Hopefully the collaboration that will be established on both sides can always bring blessings to improve the quality of both the Department of Islamic Economics FEB Unair and the Academy of Islamic Studies - Universiti Malaya.

Greetings from us!

FEB SATU – UNAIR HEBAT

EXCELLENCE WITH MORALITY UNTUK INDONESIA

----------------------------------------------

(FEB NEWS) Senin, 26 Juli 2021, Vice Dien For Research, Innovation And Community Development (Bidang III) Fakultas Ekonomi dan Bisnis Universitas Airlangga (FEB UNAIR) - Dr. Ahmad Rizki Sridadi, telah menginisiasi suatu “Diskusi Kerjasama Akademik” antara FEB UNAIR, khususnya Departemen Ekonomi Syariah FEB UNAIR dengan Islamic Studies - Universiti Malaya, untuk melanjutkan kerjasama dan memperkuat kerjasama pendidikan secara lebih luas.

Kedua belah pihak baik, delegasi dari FEB UNAIR yang dipimpin langsung oleh Dekan FEB UNAIR – Prof. Dian Aguatia, SE., MSi., Ak., CMA., CA., dan delegasi dari Islamic Studies - Universiti Malaya, yang dipimpin langsung oleh Deputy Director (Research & Development), APIUM - Associate Professor Dr Siti Zubaidah Ismail, sepakat untuk melanjutkan kerjasama dan meningkatkan berbagai kerjasama pendidikan yang saling menguntungkan untuk kedua belah pihak, yang akan dimulai di Bulan September 2021.

Prof. Dian Agustia, SE., MSi., Ak., CMA., CA., meminta agar tim dari FEB UNAIR untuk segera mengidentifikasi, menjadwalkan dan menindaklanjuti beberapa kerjasama, antara lain : Student Mobility Programs, Staff Mobility Programs, Adjunct professor, External Examiner for a Ph.D. Dissertation, Co-Supervisors, Join Student Presentations, International Conference, dll, agar di Bulan September 2021 bisa segera dapat terealisasi/dilaksanakan.

Semoga kerjasama yang terjalin di kedua belah pihak bisa selalu mendatangkan keberkahan untuk meningkatkan kualitas ke-2nya baik Departemen Ekonomi Syariah FEB Unair maupun untuk the Academy of Islamic Studies - Universiti Malaya.

Salam dari Kami!

FEB SATU – UNAIR HEBAT